De kersttrends van 2020

Kerstmis komt eraan! Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden - of misschien wel dankzij - houdt niets je tegen om aan het decoreren te slaan. Of je het nu graag minimalistisch aanpakt of je liever groots uitpakt met versieren, de kersttrends van 2020 zijn op beide stijlen toe te passen.

Glitter & gold

Goud in combinatie met glitter en glam is al lang geen uitzondering meer voor je kerstdecoratie. Ga over the top in 2020 door dit thema in heel je huis door te trekken. Glitter in je boom, op je ramen en op het servies. Niet zo’n fan van over the top-kerstversiering? Ga dan voor een subtiele touch met enkele glinsterende kerstballen in je boom.

Kerstmis_kerstboom_goud_glitter_trend
Kerstmis_tafel_goud_glitter_trend
Kerstmis_cadeau_goud_glitter_trend
Kerstmis_kerstbal_goud_glitter_trend

Strak goud-zwart

Wie graag goud ziet, maar dat niet per se wil combineren met bling bling zal blij worden van de strakke kersttrend van 2020. De minimalistische stijl draait dit jaar rond de combinatie goud-zwart. Hou je wel van strak, maar vind je dit wat kil? Voeg wat lichtjes toe voor instant gezelligheid!

Kerstmis_kerstboom_zwart_goud_trend
Kerstmis_tafel_zwart_goud_trend
Kerstmis_cadeau_zwart_goud_trend
Kerstmis_eten_zwart_goud_trend

Persoonlijke touch

Dat de kerstboom al lang niet meer versierd wordt met enkel kerstballen is niets nieuw. Kerstmannetjes, zuurstokken en sleeën… Je kan het zo gek niet bedenken, of mensen hangen het in hun kerstboom. Tegenwoordig vind je zelfs kerstballen waar de link met Kerstmis wel heel ver te zoeken is. Van hotdogs tot donuts, van flesjes wijn tot een pak friet, van avocado’s tot eenhoorns. 2020 betekent de definitieve doorbraak van de go crazy-kerstboom. Zo kan je hem super persoonlijk versieren! Als de bliksem op zoek naar jouw lievelingsgerecht in decoratievorm dus.

Kerstmis_kerstbal_persoonlijke_touch_Starbucks_trend
Kerstmis_kerstbal_persoonlijke_touch_camera_trend
Kerstmis_kerstbal_persoonlijke_touch_eenhoorn_trend
Kerstmis_kerstbal_persoonlijke_touch_teddybeer_trend

Authentieke Kerst

De tijdloze combinatie van rood, goud en groen doet het dit jaar opvallend goed. Ga de klassieke toer op en bak koekemannetjes voor in de boom en knutsel een unieke kerstkrans. Tijd is alvast geen excuus dit jaar! Verder kunnen sneeuwvlokken, hulst en rendiertjes niet ontbreken. Wie nog een stapje verder wilt gaan, voorziet daarbovenop nog een notenkraker, een peperkoekenhuisje en leuke sneeuwbollen! Cliché all the way!

Kerstmis_kerstkrans_authentiek_trend
Kerstmis_peperkoekemannetje_authentiek_trend
Kerstmis_peperkoekenhuisje_authentiek_trend
Kerstmis_kerstboom_authentiek_trend

Veel plezier met decoreren! Zin in meer inspiratie? Neem een kijkje op ons Pinterest-bord!