Homestamp: plaatsbeschrijving via blockchain

Foto's maken plaatsbeschrijving

Wie een huis wilt huren kan er niet omheen: de plaatsbeschrijving. Een noodzakelijke stap, maar eentje die veel tijd kost en vaak zorgt voor discussies tussen de huurder en verhuurder. Immoweb komt nu met een innovatieve oplossing waardoor een plaatsbeschrijving een fluitje van een cent wordt: de online applicatie Homestamp.

Bespaar tijd en geld

Homestamp geeft je de mogelijkheid om volledig zelf je plaatsbeschrijving op te stellen via de app. Je fungeert als het ware zélf als expert, waardoor een externe deskundige overbodig wordt. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld.

Hoe werkt Homestamp?

Blockchain

Je kunt Homestamp gratis downloaden op je smartphone. Eens de app gedownload is, kan je aan de slag. Fotografeer en film al het nodige in het pand en plaats de beelden met eventuele opmerkingen in een map binnen Homestamp. Vervolgens kan je jouw verslag certificeren en deel je het met je (ver)huurder.

Data veilig bewaard dankzij blockchain

Alle gegevens die je uploadt binnen Homestamp worden bewaard in de blockchain, een technologie waar je informatie veilig kunt opslaan en delen. Van zodra een bestand toegevoegd wordt aan de blockchain, kan het op geen enkele manier nog gewijzigd worden. Zo heb je een onweerlegbaar bewijs van jouw plaatsbeschrijving en vermijd je discussies.

Meer info vind je op https://www.homestamp.io/nl/ .

Blockchain

Auteur
Volg ons
Uitgelichte posts

Aanbevolen voor jou