Viva Magenta: Pantone kleur van 2023

Viva Magenta

Het is weer tijd voor de voorspelling van 2023: de trendkleur van Pantone. Dit jaar stellen ze ons voor aan Viva Magenta, een levendige en expressieve kleur. Lees snel verder en laat je inspireren! 

Kleur van het jaar: Viva Magenta

Viva Magenta is een familielid van de rode kleur. Het straalt kracht uit, is dapper en vooral een pulserende kleur. Je ziet de kleur van ver aankomen en zet aan tot zelfexpressie. Viva Magenta is geïnspireerd op het rood van cochenille, een kostbare kleurstof en vooral één van de helderste natuurlijke kleurstoffen in de wereld. 

Viva Magenta

Viva Magenta in je Interieur 

Viva Magenta is de perfecte kleur om wat kleurrijke accenten toe te voegen aan je interieur. Er zijn momenteel al heel wat leuke spullen te vinden in deze vrolijke tint. Van lampen tot kaarsen en van plaids tot een dekbedovertrek. Je vindt het allemaal in onze nieuwe favoriete kleur. Neem al eens een kijkje op Maison du Monde, Rituals of Westwing om inspiratie op te doen. 

Viva Magenta

Wanneer je echt fan bent van Viva Magenta is het steeds een optie om een muur te verven in deze stralende kleur. 

Viva Magenta

Mode in Viva Magenta

Ook je kledingkast kan wat opfleuren met deze felle en frisse kleur. Ook in H&M, Zara of Massimo Dutti kan je nu heel leuke stuks vinden. Perfect om de donkere winterdagen op te helderen of te stralen in het zonnetje. 

 

Benieuwd naar vorige trendkleur? Lees dan ons artikel over de Pantone kleur van 2022.